Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

sport-massage-zwSportmassage

Even voorstellen:

Mijn naam is Elianne Pepping. Sinds juni 2007 is Massage Praktijk Borger opgericht. Aanvankelijk begon ik met shiatsu therapie in 2002. Gaandeweg volgde ik de sportmassageopleiding NGS (2003) voetreflex therapie (2003) lymfedrainage (oedeem) therapie (2005) en triggerpoint therapie (2007). Werkevaring heb ik opgedaan bij Beauty Sauna Peize, Fontana in Bad Nieuweschans, voebalvereniging ZNC, en Praktijk MasCare in Borger. Verder heb ik ervaring met het geven van stoelmassage bij bedrijven.

 

De Triggerpoint therapie opleiding heb ik gevolgd in Utrecht bij Prevenzis. Deze techniek wend ik veelvuldig aan in de praktijk omdat het een snelle en effectieve vorm is om mensen van hun pijn af te helpen. Na 3 behandelingen treed er meestal al significant verbetering op. Ook de interactie tussen patient en behandelaar sprak mij aan omdat de patient zelf ook betrokken blijft bij het proces tot pijn verlichting en ook inzicht krijgt in het pijnbeeld of de achterliggende redenen van de klacht.

 

Om een zo goed mogelijk en volledige zorg te bieden heeft Massage Praktijk een samenwerkingsverband met de chiropractie Borger. Verder worden patienten doorverwezen vanuit het Rafaja ziekenhuis afdeling reumatologie, de GGZ en maatschappelijk werk Stadskanaal. Het deelnemen aan een intervisie groep, het volgen van cursussen en bijscholen dragen tevens bij tot het up to date houden van kennis. Onder "activiteiten" kunt u lezen welke bij en nascholingen ik momenteel volg.

Met vriendelijke groet,

Elianne Pepping